Not known Facts About klik555

V meniju Pregled lahko spremljate denarni tok na svojih računih in karticah, vaše prilive in porabo (ki je razdeljena tudi glede na vrsto/kategorijo transakcije).

Vsa komunikacija/korespondenca med vami in banko v NLB Kliku je na voljo v meniju Sporočila. V mobilni aplikaciji do sporočil dostopate s klikom na ikono kuverte, ki jo najdete v meniju Več.

You are able to e mail the positioning owner to let them know you were being blocked. Remember to incorporate Everything you had been undertaking when this webpage arrived up plus the Cloudflare Ray ID located at the bottom of this web site.

Bonus jackpot mpo slot on the web yang diberikan mencapai ratusan juta rupiah dan anda tidak perlu takut jika hasil kemenangan anda tidak dibayarkan. Berapapun kemenangan yang anda dapatkan dalam mpo slot match baik dari jackpot permainan slot, freespin atau permainan lainnya pasti di bayarkan oleh pihak Klik555.

Ni vam treba obiskati NLB Poslovalnice, da bi uživali v vseh naših prednostih in storitvah. Novi NLB Klik omogoča vam 24-urni dostop do vašega bančnega računa iz udobja doma ali ko ste na poti.

V meniju Ponudba lahko dostopate do avtomatiziranih naročil, za vse ostale storitve pa enostavno pošljete sporočilo banki (meni Sporočila > Novo sporočilo) in napišete, katero storitev potrebujete. V obeh primerih vas bo nato za nadaljevanje postopka kontaktiral osebni svetovalec.

nine. V primeru nenavadnega ali sumljivega delovanja naprave svetujemo ponastavitev naprave na tovarniške nastavitve.

V primeru, da bi uporabniki ustvarjali svoje kategorije, se sistem ne bi bil zmožen učinkovito učiti razporejanja transakcij v pravilne kategorije.

Digitalna banka NLB Klik ne hrani nobenih podatkov v spletnem brskalniku oziroma na mobilni napravi. Vsi podatki so website varno spravljeni na NLB strežnikih, po prijavi v digitalno banko pa se v njej prikažejo.

Ko izberete način, vas aplikacija vodi dalje v proces plačila, ki je v novem NLB Kliku krajši in hitrejši.

Kategorizacija transakcij bo v kratkem potekala samodejno/avtomatsko, kar pomeni, da si posameznih transakcij ne boste rabili označevati sami, ampak bo to za vas naredil sistem, ki se bo sproti učil in izboljševal.

Za varnost lahko veliko storite tudi sami, zato vam priporočamo upoštevanje zlatih pravil varne uporabe digitalne banke NLB Klik.

On the web Radio Box makes use of cookies so as to offer the most beneficial service for our people. Favored radio stations and tunes genres, user's Favorites, stations opinions and many other companies have to have your personal knowledge processing.

Dodatno statično Vstopno geslo ni več potrebno, ker je NLB Klik že nekaj časa na voljo le za uporabnike, ki dostopajo z Enkratnim geslom OTP. Vstopno geslo je bilo prvenstveno namenjeno uporabnikom, ki so dostopali s kvalificiranim digitalnim potrdilom.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Not known Facts About klik555”

Leave a Reply

Gravatar